Uudelle opiskelijalle

Lämpimät onnittelut opiskelupaikasta ja tervetuloa mukaan MYY ry:n toimintaan!

Sähköpostilista

Heti opintojen alkaessa kannattaa liittyä MYY ry:n viralliselle sähköpostilistalle, sillä sinne lähetetään esimerkiksi tietoa tulevista tapahtumista, työ- ja harjoittelupaikkailmoituksia sekä muuta myyläisiä kiinnostavaa sisältöä. Listalle voit myös itse lähettää erilaisia opiskelu- ja ympäristöaiheisia viestejä, joiden katsot koskevan tai kiinnostavan suurta joukkoa myyläisiä. Listalle ei kuitenkaan saa lähettää mainoksia tai puoluepoliittista sisältöä.

Sähköpostilistalle liittyminen

  1. Laita sähköpostin vastaanottajaksi (majordomo@helsinki.fi)
  2. Jätä aihe/subject kenttä tyhjäksi
  3. Kirjoita viestiin: subscribe myy-ry oma.osoite@helsinki.fi

Sähköpostilistalta poistuminen:

Poistuminen tapahtuu samalla tavalla kuin liittyminen, mutta subscriben tilalle tulee unsubscribe.

Kysyttävää tai ongelmia sähköpostilistan kanssa?

Mikäli esimerkiksi listalle liittymisen tai siitä poistumisen kanssa on ongelmia, tai sinua mietiyttää soveltuuko viestisi listalle, voit ottaa yhteyttä tiedottajaan (essi.kaila@helsinki.fi) tai hallitukseen (myy-hallitus@helsinki.fi). 

Haalarit

Haalarit ovat opiskelijoiden univormu, jota pidetään opiskelijatapahtumissa esimerkiksi vappuna ja laskiaisena. MYY ry:ssä haalareiden kustannuksia katetaan myymällä mainoksia haalareihin. Mainosten hankinnasta ovat perinteisesti huolehtineet fuksit itse. Mitä enemmän mainoksia vuosikurssi myy, sitä halvemmat haalarit lopulta ovat, ellei jopa ilmaiset!

TOOPE

Täydennysopinto-oppaasta eli TOOPEsta löydät paljon hyödyllistä infoa liittyen yliopisto-opiskeluun, Viikin kampukseen sekä ainejärjestötoimintaan.

Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu

Loimu on ammattiliitto, johon liittyminen jo opintojen aikana on kannattavaa. Lue loimusta lisää täältä.

Agronomiliitto

Agronomiliittoon kannattaa liittyä erityisesti ruokajärjestelmään liittyvistä opinnoista kiinnostuneiden ympäristötieteiden opiskelijoiden. Lue Agronomiliitosta lisää täältä.

Kuva: Anniina Kaukoranta