Lomakkeet

Palaute tapahtumista

Tapahtumapalaute

Kävitkö MYY ry:n tapahtumassa? Onko toimintamme mielestäsi mielekästä? Kaikki risut ja ruusut ovat tervetulleita! Voit antaa palautetta tapahtumista alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myy-hallitus@helsinki.fi.

Palaute nettisivuista

Nettisivupalaute

MYY ry:n uusista nettisivuista voit antaa palautetta tämän lomakkeen kautta tai sähköpostitse nettisivujen ylläpidosta vastaavalle tiedottajalle anni.vantanen@helsinki.fi.

Maksuihin ja laskuihin liittyvät lomakkeet

Lähetäthän alla olevat lomakkeet täytettyinä MYY ry:n taloudenhoitajalle kuittien kera osoitteeseen myy-taloudenhoitaja@helsinki.fi.

Kulukorvauslomake

Tällä lomakkeella voit pyytää MYY ry:n taloudenhoitajaa maksamaan tilillesi korvauksia, jotka olet järjestön puolesta maksanut omalta tililtäsi. Kaikista kuluista on oltava kuitti ja kuitit tulee toimittaa taloudenhoitajalle kulukorvauslomakkeen kanssa samassa sähköpostissa.

Kilometrikorvauslomake-MYY-ry

Tällä lomakkeella voit pyytää MYY ry:n taloudenhoitajaa maksamaan tilillesi kilometrikorvauksia (0,45€/km), jotka ovat aiheutuneet omalla autolla ajetuista kilometrikorvauksista esimerkiksi jonkin tapahtuman yhteydessä.

Tosite MYY:n tuloille

Tällä lomakkeella selvennät, miksi olet maksanut MYY ry:n tilille rahaa.

Opinnot

Opintopalautelomake

Opintoihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä MYYn opintovastaavaan Tiia-Roosa Kilpiseen (tiia-roosa.kilpinen@helsinki.fi). Asia voi olla kuinka pieni tai suuri, aina voi laittaa viestiä ja selvitellään yhdessä! Opintovastaava voi viedä eteenpäin opintoihin liittyviä kysymyksiä tai palautteita. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai anonyymillä lomakkeella.

Palautelomake y-kandin johtoryhmän opiskelijaedustajille

Ympäristötieteiden kandiohjelman johtoryhmän opiskelijaedustajille voi myös laittaa palautetta. He vievät palautetta eteenpäin johtoryhmän kokouksiin.

Yhdenvertaisuus

Häirintäyhteydenottolomake

Koetko kohdanneesi häirintää, syrjintää tai muuten epäasiallista käytöstä?

Ottamalla yhteyttä oheisten sähköpostiosoitteiden tai anonyymin palautelomakkeen kautta voit saattaa tapahtuneen MYY ry:n yhdenvertaisuusvastaavien tietoon. Kaikki tiedot käsitellään täydellä luottamuksella.

ruska.luiro@helsinki.fi 

olli.a.jalonen@helsinki.fi